Herken je deze nog?


fisher price people, originally uploaded by pixiegenne.

Ik zag deze foto op Elsie Flannigans blog… Ik kan me dat tweede mannetje op de achterste rij niet herinneren en de mevrouw in de gele robe ook niet, maar ik geloof dat ik alle anderen wel eens in de handen heb gehad!

Verder heb ik niet veel te melden. Harold is draaien bij De Gezelligheid, ik voel me niet optimaal, maar ik ben e i n d e l i j k naar de kapper geweest en ik ben met een aantal dingen bezig, waarover ik hopelijk gauw iets meer kan vertellen. De afgelopen twee dagen waren in elk geval erg inspirerend! Oja, en ik ben bij de tandarts geweest: drie gaatjes. Au…

3 thoughts on “Herken je deze nog?

  1. hahaha, ik zag deze ook voorbij komen bij Elsie en ben meteen de zolder opgedoken om te kijken of ik ze nog had. Happy sunday. Mika

  2. Dat geheugen van jou drukt me steeds weer met m’n neus op het feit dat die van mij toch behoorlijke gaten vertoont…… slechts de tweede van rechts, achterste rij, komt me enigszins bekend voor (ahum)

  3. Tevens drukt dat geheugen van jou mij steeds op het feit dat ik toch wel errug oud wordt….ik herinner ze namelijk alleen maar van de tijd dat Jeroen er mee speelde!!

Comments are closed.