De ideale instelling

Sinds ik mijn nieuwe camera heb, ga ik helaas ook wel eens cameraloos de deur uit. Zo had ik ‘m gisteren niet bij me toen de Popstars band RED op school kwam optreden… en ook de feestelijke biedermeier van post-its die ik eerder die dag van mij collega Alex kreeg, is alleen nog maar vastgelegd met de geweldige camera van mijn telefoon…

Gelukkig had ik ‘m vandaag wel bij me! Eigenlijk om de bovengenoemde biedermeier de eer te geven die het toekomt, maar dat ben ik voor de gelegenheid glad vergeten… Op de valreep, met de jas aan, op weg naar de uitgang, heb ik ‘m toch nog maar even uit de tas gehaald om het volgende vast te leggen:

dsc_0018

De eerstejaars presenteerden vanmiddag hun ‘ideale instelling’ aan ouders, stagebegeleiders, docenten en medeleerlingen. De naamborden, maquettes, folders, zelfs de hapjes en drankjes zijn allemaal door henzelf verzorgd.  

dsc_0032dsc_0050dsc_00511dsc_0042dsc_0061