De aanhouder wint

Harold is niet zo heel gek op pompoen, maar soms zie ik ze in de supermarkt en dan kan ik het niet laten om er toch een mee te nemen. Ik ben dus al een tijd op zoek naar het ultieme pompoenrecept. En… het lijkt erop dat mijn zoektocht vruchten begint af te werpen! Eerder deze winter aten we al een keer zonder morren Penne met pompoen

Vorige week lag er bij de Dirk zo’n mooie gele flespompoen… Ik was van plan om er weer penne mee te maken, tot collega Alex maandag begon over een heerlijke maaltijdsoep die haar dochter had gemaakt: Sydney pompoensoep. Dat moest ik dus wel proberen!

In het potje kippenbouillon dat ik had, zat al genoeg kip, dus ik heb de gerookte kip uiteindelijk laten zitten. Ook heb ik, net als Alex, de macadamia’s vervangen door cashewnoten. Deze kleine wijzigingen deden voor ons weinig aan de smaak af. Harold ging zonder twijfel voor een tweede bord: eindelijk pompoensucces!

One thought on “De aanhouder wint

  1. Dat was een recept van televisie…ik heb het ook gezien en het leek me héél erg lekker!! Leuk dat Harold het nu ook lekker gaat vinden!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.