Site icon Marsha.

Kringloop inspiratie

Eerder deze week heb ik een dummy gekocht, met het idee een ‘visueel dagboek’ te beginnen. Maar ik merk dat ik de witte pagina’s lastig vind… vooral in combinatie met (gekleurd) potlood. Het ‘moet’ ook in een keer goed zijn, want ik kan moeilijk alle mislukte pagina’s eruit scheuren!

Om het mezelf comfortabeler te maken heb ik daarom een alternatief bedacht: een ‘gealterd’ boek. Ik heb er al eerder een gemaakt op ‘Scrap-a-licious‘ vorig jaar en ik was toen al van plan het een keer, met iets meer beleid, over te doen. Op naar de Kringloop dus!

Zoals je ziet kon ik niet echt kiezen… en ik moest ook nog even bij de gezelschapsspellen kijken:

Qua formaat is het Dickens boek denk ik het meest geschikt, maar de inhoud is zo mooi dat ik het nog niet aandurf. Ik ben gisteren daarom begonnen met de sloop van het groene boek:

Omdat mijn moeder een weekendje bij ons was, heb ik het bewerken met gesso nog heel even laten zitten. Maar ik heb al wel plannen gemaakt over de inhoud! En ik beperk mezelf daarbij niet langer tot het gebruik van potlood ;-).

Ik heb daarnaast ook nog andere creatieve plannen. Nog niet allemaal in uitvoer, maar ik heb vrijdag bijvoorbeeld geknutseld aan een bokeh filter, geïnspireerd door dit. Ik heb al eerder met bokeh geëxperimenteerd:

… maar nog niet in combi met zo’n filter. Ik moet zeggen dat het leuker is als je de achterlichtjes van je voorliggers kan fotograferen, maar als je een loep hebt, kun je zien dat het begin er al is:

Wordt vervolgd!

Exit mobile version