Valentijn

dsc_0047-2

Harold was zaterdag jarig. Inderdaad… op Valentijnsdag! Meestal besteden we er daarom niet al te veel aandacht aan, maar dit jaar ging het anders: Harold had de ‘Valentine’s special’ gereserveerd bij Zandfoort aan de Eem. Zaterdagavond zaten wij daarom niet aan de verjaardagstaart, maar aan de champagne en werden we romantisch toegezongen door Peter Rip:

dsc_0070-2

Erg leuk, maar we konden Harolds verjaardag toch ook niet zomaar voorbij laten gaan. Gistermiddag hadden we daarom een verjaardagsborrel in De Gezelligheid:

2009-02

… met o.a. héél veel hapjes van Jos en Hilde, ballonnen van mijn moeder, mooie cadeaus én een bezoek aan het graf van Ome Bertus!

Een beter begin van mijn vakantie kon ik me in elk geval niet wensen! Nu nog een zinvolle invulling van de rest van de week ;-). Ik heb uiteraard al een lijst met dingen die ik deze week geregeld wil hebben. Daar zitten een heleboel leuke dingen bij hoor, maar het weer ziet er niet al te best uit, dus om te voorkomen dat ik deze week binnen blijf, zoek ik nog iets ‘echt leuks’ buiten de deur. Kortom: ik sta open voor suggesties!

2 thoughts on “Valentijn

  1. Volgens mij herken ik op je foto mozaiek één van je bruidsmeisjes… of zit ik er naast? En bespeur ik daar ook nog een echte Sneeuwwitje? Ik herken de jurk uit duizenden hoor! ‘t Is was met die prinsessen tegenwoordig!
    Een goeie suggestie voor iets leuks heb ik eigenlijk niet, ik moet zelf nl. ook vluchten met kinderen en poes, want deze week wordt eindelijk het gat in mijn vloer gehakt!

Comments are closed.