Geen nieuws…

Ik weet het, het is een beetje saai hier, zo zonder berichten. Ik ben gewoon niet zoveel bijzonders aan het doen! Ik heb wat dingen gemaakt, die ik (nog) niet kan laten zien… mijn ‘visuele dagboek’ heeft trouwens erg weinig vorderingen gemaakt… ik ben een paar keer de stad in geweest voor wat boodschapjes (niet allemaal gelukt) en een cadeau (ook niet gevonden en dus online besteld)…

O ja, gísteren heb ik wel iets gekocht. De H&M is hier namelijk vernieuwd en of het nou daaraan lag of aan de nieuwe collectie: er hingen veel leuke dingen. Die leuke dingen dwongen mij om in de veel te lange wachtrij voor de pashokjes te gaan staan. Twee ervan riepen ‘koop mij, koop mij’ en gingen uiteindelijk ook mee naar huis: een zwart jurkje en een zwart vestje. En vooruit: dat blauwe sjaaltje mocht ook mee. (Dit klinkt trouwens wel heeeeel saai, maar dat valt in werkelijkheid gelukkig mee!)

Uhm… ik heb een cake gebakken… en ik mag morgen een nieuw paspoort ophalen bij het gemeentehuis en… ach, ik werk gewoon mijn to-do-list af… echt niks bijzonders hier…

Het weekend belooft iets spectaculairder te worden… dus wie weet wordt het hier dan ook wat minder saai!