Op mijn netvlies

Pfff, ik denk dat ik vanavond vroeg onder de wol ga… Ik ben op! Ik hoop op een goede nachtrust, want morgen heb ik een afspraak met de dames van PADT! Maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in… ik heb vandaag zoveel indrukken opgedaan!

Om te beginnen had ik vanmorgen een bijeenkomst van mijn fotoclub. We hadden dit keer een thema: ‘zwart-wit fotografie’. Daarnaast was het idee om te gaan fotograferen. In RAW… en dat heb ik dus gedaan. Klein detail: ik weet nog niet hoe ik die foto’s moet bewerken. Dat gaan we nl. pas behandelen in een volgende bijeenkomst! :-D Nee, ik geloof dat ik eerst de CD-rom van de camera erbij moet zoeken om een programmaatje te installeren. Daarna zal het wel gaan. Hoop ik…

De plek waar we hadden afgesproken was trouwens wel fotogeniek:

dsc_0226

Eén van de fotovrienden werkt in een bedrijf dat orthopedische hulpmiddelen maakt en we mochten van haar baas gebruik maken van één van de ruimtes. Maar toen het op fotograferen aankwam, was de werkplaats natuurlijk veeeel interessanter!

dsc_0178-1dsc_0193

Ik zit er nog wel vaak naast als het gaat om belichting. Dat blijft op dit moment een beetje gokken…

Na het fotograferen moest ik als een speer naar huis om de trein naar Zwolle te pakken. Want daar is Harold al voor de tweede dag carnavalshits aan het draaien in De Gezelligheid… verkleed als ‘Topper’:

dsc_0230dsc_0267

Sneeuwwitje was er ook weer, dit keer samen met een blond Pietje. Maar ik kwam natuurlijk voor de optocht… al heb ik daar uiteindelijk niet zo heel veel van gezien. Toen de tocht na lang wachten langs kwam, ging-ie ook nog een eeuwigheid stil staan. Tja, en toen had ik er geen zin meer in… Bovendien had ik langs de kant ook al veel moois vast kunnen leggen!

2009-021

One thought on “Op mijn netvlies

  1. Heerlijk vrolijk en kleurig allemaal! Harold ziet er ook echt uit als een Topper en ziet alles door een roze bril :o) Bij de 1ste paar foto’s moet ik gelijk aan mijn knieprothese denken, raar idee toch wel hoor, zo’n vreemd apparaat in je lijf.
    Ik hoop dat de zondag leuk was en wens je sterkte met werken maandag (vandaag dus)

Comments are closed.