Site icon Marsha.

Op mijn netvlies

Pfff, ik denk dat ik vanavond vroeg onder de wol ga… Ik ben op! Ik hoop op een goede nachtrust, want morgen heb ik een afspraak met de dames van PADT! Maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in… ik heb vandaag zoveel indrukken opgedaan!

Om te beginnen had ik vanmorgen een bijeenkomst van mijn fotoclub. We hadden dit keer een thema: ‘zwart-wit fotografie’. Daarnaast was het idee om te gaan fotograferen. In RAW… en dat heb ik dus gedaan. Klein detail: ik weet nog niet hoe ik die foto’s moet bewerken. Dat gaan we nl. pas behandelen in een volgende bijeenkomst! :-D Nee, ik geloof dat ik eerst de CD-rom van de camera erbij moet zoeken om een programmaatje te installeren. Daarna zal het wel gaan. Hoop ik…

De plek waar we hadden afgesproken was trouwens wel fotogeniek:

Eén van de fotovrienden werkt in een bedrijf dat orthopedische hulpmiddelen maakt en we mochten van haar baas gebruik maken van één van de ruimtes. Maar toen het op fotograferen aankwam, was de werkplaats natuurlijk veeeel interessanter!

Ik zit er nog wel vaak naast als het gaat om belichting. Dat blijft op dit moment een beetje gokken…

Na het fotograferen moest ik als een speer naar huis om de trein naar Zwolle te pakken. Want daar is Harold al voor de tweede dag carnavalshits aan het draaien in De Gezelligheid… verkleed als ‘Topper’:

Sneeuwwitje was er ook weer, dit keer samen met een blond Pietje. Maar ik kwam natuurlijk voor de optocht… al heb ik daar uiteindelijk niet zo heel veel van gezien. Toen de tocht na lang wachten langs kwam, ging-ie ook nog een eeuwigheid stil staan. Tja, en toen had ik er geen zin meer in… Bovendien had ik langs de kant ook al veel moois vast kunnen leggen!

Exit mobile version