Museumbezoek

Harold en ik zijn er vandaag zowaar in geslaagd een museum te bezoeken… Twee zelfs, want we zijn naar het Rietveld-Schröderhuis geweest met als bonus het Centraal Museum in Utrecht. Naar het Rietveld-Schröderhuis wilde ik al langer, maar het was er nog steeds niet van gekomen. Het huis was nog fascinerender dan ik van te voren had bedacht. Ik ben blij dat ik het nu heb gezien!

In het Centraal Museum konden we onze weg niet zo vinden, maar al heen en terug lopend door de zalen hebben we er toch wel mooie dingen gezien. Voor ons was het hoogtepunt de tentoonstelling Standpunten. De combinatie van collectiestukken en de toevoegingen van hedendaagse kunstenaars vonden we erg leuk.

dsc_0550dsc_0555

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.