PTT

Zondag had ik een bijeenkomst van het DT in het kader van Piens Technieken Track. Ik loop over van alle dingen die we op 18 april gaan doen, maar ja: er geldt uiteraard strikte geheimhouding! Ik heb begrepen dat Regina zeer binnenkort gaat beginnen met het oplichten van wat tipjes van de sluier… ;-)

Bij gebrek aan eye candy, heb ik mijn blog toch maar weer een facelift gegeven! Ik was uiteindelijk toch niet helemaal gelukkig met de vorige indeling. Hopelijk bevalt dit beter! Per toeval kwam ik daarbij overigens nog een site tegen, die je foto omzet in een kleurenpalet. Leuk voor als je verlegen zit om originele kleurencombi’s: Color Hunter!

One thought on “PTT

  1. Hoi, vond standpunten ook erg leuk en het is inderdaad een doolhof in het centraal. Ben er echt al 100 keer geweest maar blijft een vreemde indeling die ze hebben. Fijne week. mika

Comments are closed.