Discovery

In de sportschool staan de TV’s er eigenlijk altijd op ingesteld, dus ik zie noodgedwongen wel eens zo’n rally- of uitvindersprogramma, maar ik ben nooit een fan van Discovery Channel geweest. En toch neem ik de laatste tijd na 18 uur wel eens de moeite om helemaal door te zappen naar kanaal 24 (of waar het ook zit). Om vervolgens te kijken naar… een tattooprogramma!

laink020_m

Ik kan me niet herinneren, na de kauwgomplaatjesfase, ooit eerder interesse te hebben gehad in tattoo’s. Gedetailleerde en kleurige lichaamsversieringen zoals de hoofdrolspelers van LA Ink die zetten, had ik daarom nog nooit echt ‘gezien’.

Waarschijnlijk helpt het voor mij dat de tattoo-artists op één na allemaal vrouw zijn en dat het programma een mix is tussen reality soap en de verhalen/mensen achter de tattoo’s. Maar los daarvan blijft het fascinerend om het tatoeëerproces te zien: het is elke keer weer spannend of het is ‘gelukt’.

Eerlijk is eerlijk: de afbeeldingen zijn niet altijd wat ik zou hebben gekozen, maar de tattoo’s die ik tot nu toe op LA Ink heb gezien zijn ‘kloppen’ allemaal wel. Ik bedoel: ik kan me helemaal  indenken dat de klanten meer dan tevreden zijn met de resultaten!

Posted in TV

One thought on “Discovery

  1. Ik vind tattoo’s eng… heb er eigenlijk nooit iets in gezien. Sommige afbeeldingen zijn zeker mooi, of pakkend, of vertellen een verhaal, maar de matroos die met “moeder” in een groot hart op hun arm rondlopen hebben mij nog niet weten te overtuigen. Ik houd er niet zo van, maar interessant is het zeker (en frappant dat het op 1 na allemaal vrouwen zijn!).
    Nog maar 9 nachtjes slapen… dan zien we elkaar weer! Gezellig!

Comments are closed.