Thuiswerk

Naast dat je ongestoord kunt werken aan een klus die opperste concentratie behoeft en en passant een achterstallige was kunt laten draaien, is het voordeel van thuiswerken dat niemand raar opkijkt als je ineens op de grond gaat zitten om meer overzicht te krijgen…

dsc_1078

Nadeel is wel dat, omdat niets of niemand me af kon leiden, ik nu vierkante ogen heb van het verplaatsen van allerlei bestanden naar de juiste mapjes op de computer…

Ik ga daarom zo achter de computer weg, werken aan mijn maandopdracht voor Pien! Over creatief gesproken: in januari ben ik bij Liesbeth begonnen aan een lay-out en die heb ik deze week zo waar afgemaakt! Het onderwerp is wel een beetje gedateerd, net nu de lentezon zich weer laat zien…

dsc_1040

Verder ben ik alvast foto’s en spullen aan het verzamelen voor Scrap-A-Licious, dit weekend. Ik heb er veel zin in!!!

2 thoughts on “Thuiswerk

  1. Kan me voorstellen dat het heerlijk is om af en toe lekker rustig thuis te werken, maar “verplicht” thuis werken hangt je na een tijdje echt de keel uit hoor! Maar wie weet verlang ik er alweer snel naar terug als ik vanaf maandag weer een tijdje bezig ben ;o)

  2. Mooi geworden, heel sfeervol met die kleuren!!
    Veel plezier het weekend met Scrap-A-Licious!!

Comments are closed.