Site icon Marsha.

Scrap-A-Licious (1)

Poehee, het viel niet mee om na zo’n geweldig weekend weer terug te gaan naar het gewone leven…

Het begon allemaal zaterdagochtend nadat Harold me had afgezet in Veghel (de NS had het weekend uitgekozen om aan het spoor te werken en wilde me via Rotterdam naar Den Bosch sturen…). Liesbeth en Natasja waren er al en Haggith kwam kort na mij. Na een kopje thee/koffie en een korte ronde langs de shops, waren we er klaar voor: twee dagen van de ene fantastische workshop na de andere, verzorgd door Corinne, Martha, Dina, Jo-Anne, Revlie en Birgit!

Zaterdagavond stond in het teken van croppen en de loterij. Of moet ik zeggen ‘wrecken’ en de loterij, want kort voor de eerste workshop die ochtend kreeg ik een langgewenst cadeau van Liesbeth:

Tja, erg nieuw ziet-ie er niet meer uit, want ‘this journal’ is het slachtoffer geweest van het betere gooi- en smijtwerk. En dat is nou net de bedoeling!!!

De loterij was een verhaal apart…

Vorig jaar won ik niets, maar… dit jaar won ik 4 prijzen! Een SEI- papierpakket, een Hambly-pakket, een pakket met Cosmo Cricket-papier én een canvas gemaakt door Revlie! Het canvas staat nog beneden op de piano te wachten op een haakje in mijn scrapkamer… Tot die tijd moet je het even doen met wat Hambly ;-).

En alsof het nog niet genoeg was, won ik op zondag ook nog een Tim Holtz-mask!

Exit mobile version