Scrap-A-Licious (2)

dsc_1307

Zo, eerst deze in de herkansing: Dina‘s workshop van de zaterdag. Ik heb Dina’s online workshop Art Journaling 101 gevolgd, dus ik wist al dat ze de koningin van de spray ink is! Maar ze is ook nog ontzettend aardig en daarom was het extra leuk om haar te ontmoeten!

dsc_1143

dsc_1329

En deze hanger hebben we gemaakt bij Jo-Anne. Jo-Anne heeft ons heel veel leuke (winkel-)tips gegeven en ideeën voor variaties op de hanger. Eén van de tips was om tule te gebruiken voor de krans en dat is precies wat ik ga gebruiken om de krans verder op te vullen!

We begonnen op zaterdag met Martha en we eindigden op zondag ook met een workshop van haar hand. De lay out van zaterdag heb ik nog niet helemaal gereed, maar de hanger van zondag wel!

dsc_1337dsc_1250

Martha is van de laagjes, Sassafrass en de leuke vintage dingetjes. Daar kan ik dus wat van leren!  Ik ben helemaal weg van het patroonpapier… Ik heb een stapeltje meegekregen, dus ik ben de koning te rijk!

2 thoughts on “Scrap-A-Licious (2)

  1. Loving your wall hangings – one has been featured on our inspiration board at CraftJournal.net!

Comments are closed.