Site icon Marsha.

Scrap-A-Licious (3)

Eén van de dingen die ik heb gewonnen met de loterij tijdens Scrap-A-Licious was een canvas gemaakt door Revlie Schuit. En hij hangt eindelijk, dus…

Ik ben er blij mee: het vrolijkt de computerhoek erg op, m’n blik valt er meteen op als ik de kamer binnenkom en ik vind de tekst een mooie hart onder de riem voor de komende weken! Dankjewel Revlie!!!

Revlie had ook een leuke workshop tijdens Scrap-A-Licious. Het was de laatste die we hadden op zaterdag en ik weet niet of het daardoor kwam, maar er kwam echt niets meer uit mijn handen… Ik kan dus geen enkel fatsoenlijk resultaat laten zien! Gelukkig was het ook een bewerkelijk projectje, met vilten en transparante bladen, verf en veel leuke details:

… dus ik voel me er niet schuldig over! Maar omdat het over mijn persoonlijke doelen gaat, vind ik dat ik het wel af moet maken. Wordt dus vervolgd!

Een ander project dat ik bij lange na niet af heb is het snoezige minialbum van Birgit Koopsen:

Ik moet hiervoor nog een PDF opvragen bij Corinne. Op het moment dat de workshop werd gegeven lag mijn camera in Haggiths auto en na de lunch was het voorbeeld al opgeruimd. Vervolgens werd Birgit weggeroepen omdat er was ingebroken in haar auto! Hoe dan ook, met of zonder voorbeeld, voor deze geldt: wordt (wellicht) vervolgd…

——————————————————————————————-

Ik realiseer me dat ik de hele week nog geen ‘normale’ doordeweekse dingen heb gemeld… In het kort: Heleen is weer begonnen met werken! Maandagmiddag was een studiedag op het werk en ik heb twee workshops gevolgd: eentje over kleur en stijl en eentje over feedback geven. Dat was onverwacht reuze interessant!

Volgens de dames van de kleur en stijl-workshop was ik een ‘diep’ kleurtype. Dat deed me veel deugd, want dat betekent dat zwart in mijn kleurenpalet zit! Tijdens een andere kleurenworkshop, een paar jaar geleden, werd mij gezegd dat ik geen zwarte kleding aan moet trekken. Niet dat ik me daar aan heb gehouden, maar toch… En het verklaart ook waarom ik niks met lichte kleding heb. Dat staat me gewoon niet!

Verder had ik deze week een berg werk te verzetten en was het enorm druk en stresserig. Waarschijnlijk ben ik daarom extreem moe: ik heb de hele ochtend af en aan op de bank geslapen. Harold is vanmiddag alleen naar de verjaardag van een vriendin in Friesland gegaan. Ik had me daar enorm op verheugd, maar goed, wat niet gaat dat gaat niet. Ik hoop dat ik morgen meer energie heb. Het weer lijkt dan ook beter te worden, dat helpt vaak wel!

Exit mobile version