Zonder jas

Gisteren was het echt zonder-jas-naar-buiten-weer en laten Harold en ik nu net een museumdagje hebben gepland… Wel naar het museum dus, maar naar twee van die mooie, kleine, overzichtelijke, zodat er nog voldoende tijd over was om ijsjes te eten en op een Amsterdams terras te zitten!

dsc_1373dsc_1380

Eerste stop was FOAM, naar de overzichtstentoonstelling ‘Richard Avedon, Photographs 1946-2004’, met prachtige zwartwit portretten van beroemde en onbekende mensen en daarna Huis Marseille waar alles in het teken staat van familie: portretten van Nederlandse huishoudens van Taco Anema en Daguerreotypieën van en door de familie Enschedé.

Gisteravond was het weer X-factor-avond en omdat ik geen geduld heb om dat hele programma van A tot Z te kijken, heb ik ondertussen deze lay-out afgemaakt, vrij naar het voorbeeld van Martha Bonneau tijdens Scrap-A-licious:

dsc_1408

Het weer is vandaag beduidend minder dan gisteren, dus proberen we deze zaterdag het verplichte programma af te werken: opruimen, schoonmaken, boodschappen, wassen… Kortom, het huishouden roept!

3 thoughts on “Zonder jas

  1. Lekker he, zonder jas… het weer was echt heerlijk! Wat gezellig dat jullie samen genieten van musea! En twee bijzondere ook nog zo te lezen. Vandaag dan maar saaie dingen doen (dag is al haast voorbij) he, misschien is het morgen dan weer wat zonniger!

  2. Foam is geweldig he!!! ik ben een keertje met Patrick geweest toen er een tentoonstelling was van Henri Cartier-Bresson!!! Ook zo geweldig!!!

  3. Nou ja, wat geestig zeg, ik ben 4 april óók in het Foam geweest… tsss… it’s a small world! Geweldige foto’s hè? Welke was jouw favoriet?

Comments are closed.