Internet

Even een berichtje om te zeggen dat ik jullie niet vergeten ben! Ik had gisteravond willen posten over de boeken die ik op de vrijmarkt heb gevonden, maar mijn internet is om een of andere reden heel erg traag en het lukt me al helemaal niet om afbeeldingen te uploaden. Harold gaat vanmiddag de router opnieuw installeren en hopelijk zijn de problemen dan opgelost.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.