Handboek

Met kerst kreeg ik van mijn broer en Kevin het ‘Handboek voor de moderne vrouw’ van Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder. Dit boek is geïnspireerd op boeken zoals het driedelige ‘Femina – Handboek voor de moderne vrouw en haar gezin’. Of het handboek uit de jaren zestig net zo grappig is als het recentere exemplaar weet ik nog niet. Vast staat wel dat ik er vanaf nu uren in kan kijken… want ik vond ‘m gisteren op de vrijmarkt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.