5 mei


(foto’s gemaakt met mobiele telefoon)

Met alle moderne gemakken van tegenwoordig is het nog steeds mogelijk om te bloggen terwijl je internetverbinding het laat afweten.

Harold en ik zijn gisteren naar het Bevrijdingsfestival in Zwolle geweest. Het optreden van Sabrina Starke was mijn hoogtepunt: ze was steengoed, ik kon het hele optreden zien en het bleef droog! Toen we daarna een rondje deden, kwamen we bij het afgeladen danceveld terecht. In die mensenmassa liepen we wonder boven wonder mijn nicht Janine tegen het lijf!

Na een bezoek aan De Gezelligheid, hebben we nog even rondgekeken, maar het weer werd steeds slechter en we kregen honger. Omdat we geen zin hadden in friet of in het wachten op een plek in een van de afgeladen Zwolse eetgelegenheden, zijn we net als vorig jaar naar Harderwijk gereden. Daar hebben we de dag waardig afgesloten met een heerlijke pizza!

One thought on “5 mei

  1. Wow die lucht ziet er behoorlijk dreigend uit zeg! Wat een bof dat jullie het droog hebben gehouden!

Comments are closed.