Still alive

Ja, ‘k ben er nog… Een ietwat wankelende internetverbinding leek mij een hele aardige reden om mijn computertijd drastisch te verminderen. Ik heb de laatste dagen dus zomaar een boek uitgelezen, Harold en ik hebben vaker dan gemiddeld samen gekookt en ik heb de finale van ‘Mijn tent is top‘ op TV gezien. (Nee, het leek me heel gezellig op de Hof, maar om daar nou tussen te gaan staan… Ik ga dan liever een keer bij De Pastinaeck eten!)

Verder was het een zware, bizarre week, die ik niet wil vergeten, maar die ik wel in balans wil brengen met een superleuk en relaxt weekend. Dus daar wordt aan gewerkt!

One thought on “Still alive

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.