Snel…

voordat de internetverbinding er weer mee stopt… NB. Het lijkt erop dat de problemen in de komende week opgelost gaan worden, dus hopelijk lukt het me dan weer om met meer regelmaat te posten!

Ooo, zoveel te vertellen… Maar waar zal ik beginnen?

Vorig weekend hebben Harold en ik samen met vrienden doorgebracht in een Drentse vestiging van Center Parcs. Ik heb veel foto’s… Dit zijn een paar van mijn favorieten:

Het weekend bestond onder meer uit samen eten, veel alcoholische consumpties, veel muziek, gezang, gekkigheid, weinig slaap, samen ontbijten, genieten van het uitzicht en het zonnige weer op zaterdag, maar een beetje balen van de regen op zondag, boodschappen doen, een bonte avond die maar niet van de grond wilde komen, een glimp van het songfestival, hier en daar een serieus gesprek, een bezoek aan de kinderboerderij, een spelletje Triviant en tot slot een stoelendans.

Het weekend was een prima afsluiting van een hele rare week op mijn werk. Ik ben vorige week namelijk boventallig verklaard. Volkomen onverwacht moet ik mijn werkzaamheden afronden en word ik per 1 juni in staat gesteld nieuw werk te vinden. Ik wil even benadrukken dat dit OK is. Ik zie het als iets positiefs, een nieuwe kans, de weg naar iets anders wordt vrij gemaakt. Neemt niet weg dat het een raar is om te bedenken dat het volgende week ineens afgelopen is op de plek waar ik 6 jaar heb doorgebracht.

Komende week staat dus in het teken van afscheid… Van mijn werkplek en van mijn collega’s. Ik heb van de week al een leuk afscheidscadeautje gehad:

Misschien kan dit, als het moment daar is, mijn creatieve uitspattingen weer een nieuwe impuls geven! Want ondanks dat het goed is om weg te gaan, is er in mijn hoofd op dit moment niet veel ruimte voor iets anders.

4 thoughts on “Snel…

 1. Jeetje, boventallig…. wist niet dat eco.crisis ook al tot in het onderwijs was doorgedrongen. Maar goed, gelukkig heb jij zoveel verschillende talenten, dat je nog heel veel kanten op kunt. En met de naderende zomerperiode is het ook niet erg om er lekker lang en rustig over na te denken (in je ligstoel….)!

  groetjes!

 2. Ik hoop op heel veel rust voor je, in je hoofd en in je lijf. En dan breken er vast weer goeie tijden aan. Je bent altijd welkom… :)
  Over het weekend Drente: de stoelendans had ik graag willen zien :D

 3. Hi,
  Ik ben blij voor je dat je deze ontwikkeling op je werk als iets positiefs ziet. “Moeilijke” dingen kun je ook maar het best als een uitdaging beschouwen. Hoewel dat kort en goed niet altijd meevalt. Succes in ieder geval met het zoeken van nieuw werk en ook met het afscheid nemen van oud werken. Ik kan me voorstellen dat je je daarbij een beetje dubbel voelt. Afscheid na 6 jaar en dan ook nog zo plotseling.
  Nogmaals succes en tot gauw.
  Rieëtte

 4. Ondanks dat ik heel goed besef dat die zogenaamde overtalligheid heel goed is voor jou en ik hoop dat er ook iets uit zal komen wat voor jou fantastisch is, vind ik het écht héél erg dat je weg gaat!!! Mijn “werkplezier” is hierdoor helemaal weg, want wat moet ik daar nou zonder jou?!

Comments are closed.