Belle jardinière

Ik weet het: dat lijkt nog helemaal nergens naar, die voortuin van ons. Maar als het aan mijn (nu oud-)collega Heleen ligt, dan bloeit hier over een tijdje een zee van vlindervriendelijke bloemen!

Harold heeft de zaadjes gisteren gezaaid. Ik ben benieuwd hoe snel er iets te zien zal zijn! Tot die tijd kan ik mijn lol op met alle andere bloeiers die sinds donderdagavond mijn huis en tuin bevolken. Het plan was om mij ‘in de bloemetjes’ te zetten… Nou, dat is gelukt!

Ik heb niet alleen bloemen gekregen, maar ook tomaten, aardbeien en een geweldige olielamp voor in de tuin. Het is dus kennelijk de bedoeling dat ik veel tijd in de tuin ga doorbrengen… Het weer werkt in elk geval mee, dus vooruit dan maar!

One thought on “Belle jardinière

  1. Het wordt vast een heel vrolijk plekje onder die boom! Het gaat niet echt snel hoor, je kunt ze er af en toe wel uitkijken..maar het komt vanzelf! Bij ons onder het balkon kwamen ze al op, maar toen ik vorige week donderdag thuis kwam, zag ik tot m’n grote schrik dat een té actieve tuinman alles had weggeschoffeld tussen de struiken. Dus ook ik ben benieuwd of er nu nog wat omhoog komt.
    Mooie foto’s van al die plantjes!

Comments are closed.