Piens scrapweekend

Het is inmiddels al een week geleden dat ik een weekend doorbracht met 19 vrouwen in een huis in Drenthe. Het heeft werkelijk al mijn verwachtingen overtroffen. Wat was het gezellig, wat hebben we gelachen en wat hebben we veel gedaan!

Regina had een leuke workshop voorbereid, die begon op vrijdagavond met een potje kleien met Fimo.

Na twee uur zagen de tafels er al heel anders uit. Hier wordt hard gewerkt!

Iedereen kreeg van elke deelnemer een handgemaakte ‘inchie’ als aandenken:

Het werd heel laat die vrijdag en toch waren er zaterdagochtend enkele diehards ruim vóór half negen aan de scrap:

Anderen, waaronder ikzelf, hadden een ander plan. Nu we zo dichtbij waren, konden we niet anders dan koopjes gaan scoren op de Tweedehands Stempelmarkt van Art Journey in Sleen!


Natuurlijk moesten er ook boodschappen worden gedaan! Regina, Donja, Brigitte en ik hebben de weg van en naar de C1000 in het naburige Ruinen meerdere keren en in verschillende samenstellingen afgelegd. Op onze laatste tocht zijn Brigitte en ik gestopt bij de Landgoedwinckel in Echten…

… en als er geen mensen zaten te wachten op de spullen die wij moesten meebrengen, dan waren we er waarschijnlijk gebleven!

Omdat de geplande boswandeling was verruild voor een ochtend bij Art Journey, hebben we de natuur achter het huis maar even tussendoor op de kiek gezet:


Maar ondertussen ging het gescrap binnen rustig door:

Op zondag werd de sfeer koortsachtig: iedereen probeerde met man en macht om de door Regina bedachte techniekjes vóór vertrek te voltooien met alle beschikbare apparaten en materialen. Het is velen van ons niet gelukt om het album ook maar enigszins af te hebben, maar sommigen zijn toch een heel eind gekomen. Na dit driedaagse scrapuitje had ik echt een paar dagen nodig om weer bij positieven te komen…

Bedankt dames, het was een topweekend!!!

One thought on “Piens scrapweekend

  1. hey hey…..

    heb het ook geweldig gehad hoor, vond het erg leuk om je weer een keer te zien, de verzorging was toppie…

    volgend jaar weer.

Comments are closed.