Painting

Ik was nooit zo van het schilderen. Wel een randje hier en daar, een klodder verf op een chipboard element of een vlak op een scrappagina, maar verder ging het echt niet. Ik heb ook nooit echt met verf geoefend. Op de middelbare school had ik op de een of andere manier altijd meer met pastelkrijt. Het zal mijn perfectionisme wel zijn: pastelkrijt kun je altijd nog een beetje corrigeren als het mis gaat!

Sinds ik de Art Journaling-workshops van Dina Wakley volg, leer ik langzamerhand met acrylverf omgaan. Het is een hoop geknoei en geëxperimenteer en vaak lijkt het helemaal nergens op, maar leuk is het wel! Gisteren is Dina’s Masterful Art Journaling begonnen en vandaag heb ik me op het eerste huiswerk gestort…

DSC_3183DSC_3192

Geïnspireerd op Vincent van Gogh, dat kun je zeker wel zien! :-D

————————————————————————————————————————

I’ve never been much of a painter. Sure, I painted on scrapbook pages: a blob of paint on a chip board element, that sort of thing. But that’s about it. Even in high school I have never really practiced with paint. I was really fond of the soft pastels and used them on about everything. That probably had something to do with me being a perfectionist: it’s far easier to correct mistakes when using soft pastels!

But then I discovered Dina Wakley… Her Art Journaling workshops are slowly getting me acquainted with acrylic paint. There is a lot of mess and experimenting involved and most times the results are terrible, but you know: painting is fun! Yesterday Dina’s Masterful Art Journaling started and today I worked on the first assignments … Recognize the Vincent van Gogh influence? :-D

2 thoughts on “Painting

  1. Wat goed van jou dat je meteen al begonnen bent! Ik heb wel geprint en zo, en gelezen, maar echt geverfd… nee. Ben trots op je! En ja ik herken “onze” Vincent hoor!

Comments are closed.