Afscheid Zorg

DSC_3197DSC_3220

Gisteravond was de jaarlijkse barbecue waarmee het opleidingsteam Zorg altijd het schooljaar afsluit. Vorig jaar had ik al de eer daarbij te mogen zijn en dit jaar was ik weer uitgenodigd. Dit keer omdat ze afscheid van me wilden nemen. Ik vind dat bijzonder, want hoewel ik ze zes jaar lang bijna elke werkdag heb gezien, werkte ik officieel niet voor dit team. Het was ook bijzonder omdat ik al een maand niet meer werk en het nog zo gewoon is om onder hen te zijn. Toch besef ik dat ik veel van deze mensen nu waarschijnlijk voor het laatst heb ontmoet. Dat is best een moeilijk idee en daarom is het goed en fijn dat er deze gelegenheid was om te bedanken en gedag te zeggen.

Alsof de uitnodiging voor de barbecue nog niet genoeg was, kreeg ik ook een echt afscheidscadeau: een nest met hele mooie schalen van kleurig aardewerk, een prachtige sjaal en een bos bloemen. De schalen vragen erom om bij elke barbecue te worden ingezet, dus ik zal in de toekomst nog vaak aan team Zorg denken:

DSC_3228

Dank jullie wel voor de afgelopen jaren!