Nieuwe ATC swap

DSC_3773

Ik verveel me allerminst! Vandaag begon regenachtig, dus had ik een prima excuus om te werken aan een serie ATC’s voor een SIS TV Swap. Zo’n swap heeft altijd een thema en dit keer is het thema ‘retro women’. Ik had eerst wat moeite met het vinden van geschikte plaatjes, maar toen herinnerde ik me het mapje met mooie vintage ansichtkaarten van Doris Day, Romy Schneider en Gina Lollobrigida, dat op zolder lag. Die kaarten, die mijn moeder en mijn vader in hun tienerjaren hebben gespaard, kwamen me nu goed van pas! Eigenlijk zou ik er eens iets meer mee moeten doen. Ik moet ook nog ergens een schriftje hebben dat mijn moeder heeft volgeplakt…

De afgelopen week was een beetje druk. Harold en ik zijn onder meer naar een aantal examenexposities van kunstacademies geweest. Ik heb daar veel interessant werk gezien! Ik heb ook wat gescrapt voor Piens Atelier en ik heb voorbereidingen getroffen voor een aantal opdrachten die de komende weken af moeten. Het belooft een zeer creatieve zomer te worden!

2 thoughts on “Nieuwe ATC swap

Comments are closed.