De handtas

DSC_3991

Het lamineerapparaat heeft dit weekend overuren gedraaid en ik ben nog steeds niet klaar… Heb onder meer een klein albumpje gemaakt met foto’s van ons weekend in Antwerpen! Ik houd ‘m nog even voor mezelf, maar wat al veel te lang op de plank ligt, is bovenstaande lay-out voor Pien’s Atelier. Ik vind het zo’n geweldige foto… Het prikkelt mijn nieuwsgierigheid. Niet alleen wil ik weten wat er in die tas zat, maar ook: was het nou een slechte fotograaf of was het er een met humor?!

2 thoughts on “De handtas

  1. Wat een geweldige foto!! Prachtig dat tasje in het zand…ik kan me je nieuwsgierigheid heel goed voorstellen! Ook leuk is die postzegel!

  2. Dankjewel! Die postzegel zit op een envelop die in 1968 naar mijn andere oma is gestuurd. En omdat de foto vermoedelijk uit dat jaar stamt, was het een perfecte combi. Het is trouwens een scan van de envelop, want het orgineel wil ik natuurlijk graag gebruiken voor iets over die andere oma.

Comments are closed.