Spray-incident

Donderdag heb ik een creatieve middag gehad met Liesbeth en haar dochter Suzanne. Ik was er ‘s ochtends al, maar op de een of andere manier gebeurt er dan weinig creatiefs. Veel te druk aan de klets…

Suzanne en ik hebben onze vingers blauw/roze/geel/groen gespoten met Glimmer Mist, color wash en inkt. Liesbeth begon daar ook mee, maar nadat ze mij had meegespoten, leek het haar uiteindelijk beter om gewoon te gaan scrappen… Dat spray-incidentje deed me trouwens denken aan een filmpje dat ik onlangs heb gezien. Helemaal aan het einde zit een hele handige tip: How to make your own spray ink van Crop Suey.

Het resultaat van donderdagmiddag:

DSC_4127DSC_4154DSC_4156

2 thoughts on “Spray-incident

  1. Ooooh Marsha… wat erg he! Zelfs op je bril zat het! Maar ik deed het niet express hoor. Maar gelukkig is het resultaat weer mooi geworden. Ik vond het erg gezellig weer, gekletst en gedaan maar ook iets moois gemaakt – wat willen we nog meer?!

Comments are closed.