‘Naar smurfen’

Gisteren waren Harold en ik op visite bij ‘oude vrienden’. Ja, ‘oude vrienden’, want de opa en oma van Merel en Siem kwamen ook nog even op bezoek en oma vertelde hen dat ik al bij haar op bezoek kwam toen hun moeder ook zo ongeveer voor het eerst bij haar op bezoek kwam. En dat is zo lang geleden, dat ik het niet uit wil rekenen. (Maar ik kan het me levendig herinneren: op zaterdagavond in mijn mooiste outfit, strak in de make-up en met de haren perfect gekapt op de bank bij de familie R., klaar voor een avond in de disco…)

Het is maar goed dat het de oma van vaders kant was en niet van moeders kant, want dan hebben we het over een nog verder verleden…

Voor Siem voorlopig nog geen disco, al heb ik gezien dat hij wél kan dansen. Hij is aan het aftellen voor zijn vijfde verjaardag:

DSC_4183

En het is wel duidelijk waar Merel na de zomervakantie mee gaat beginnen:

DSC_4165

Merel had het recept voor het eten uitgezocht: pastaschotel met broccoli en kaas en ter afsluiting gingen we een ijsje halen. Waar dat blauwe ijs naar smaakt? Tja, dat is wel een beetje een domme vraag…

DSC_4194

One thought on “‘Naar smurfen’

Comments are closed.