Fotoshoot

DSC_4524

Zaterdag kregen we bezoek van Liesbeth en Suzanne. Suzanne moest nog schoolspullen kopen, dus… dat werd een trip naar de Schoolcampus en de Hema! En als je toch in de binnenstad van Amersfoort bent, dan kun je maar beter ook het schoenen-, kleding-, jeugdboeken- en hebbedingenaanbod aan een nader onderzoek onderwerpen. We hebben geluncht bij Coffee Corazon (Oeps… tweede keer in één week voor mij) en ‘s avonds gegeten bij Zandfoort.

Tussendoor hebben we een echte fotoshoot gehouden, met Suzanne als model! (Ze moest wel… was een voorwaarde voor het shoppen ;-)).  Als de foto’s door de ballotage komen, zal ik er nog een paar laten zien…

One thought on “Fotoshoot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.