Fotoshoot

DSC_4524

Zaterdag kregen we bezoek van Liesbeth en Suzanne. Suzanne moest nog schoolspullen kopen, dus… dat werd een trip naar de Schoolcampus en de Hema! En als je toch in de binnenstad van Amersfoort bent, dan kun je maar beter ook het schoenen-, kleding-, jeugdboeken- en hebbedingenaanbod aan een nader onderzoek onderwerpen. We hebben geluncht bij Coffee Corazon (Oeps… tweede keer in één week voor mij) en ‘s avonds gegeten bij Zandfoort.

Tussendoor hebben we een echte fotoshoot gehouden, met Suzanne als model! (Ze moest wel… was een voorwaarde voor het shoppen ;-)).  Als de foto’s door de ballotage komen, zal ik er nog een paar laten zien…

One thought on “Fotoshoot

  1. Leuke foto’s, Marsha !
    Dit was volgens mij niet alles. Wat je al niet voor het shoppen doet, hi, hi..

Comments are closed.