Cirkels en gladiolen

2009-08

Cirkels in en om het huis… Geïnspireerd door de Scrap in Style photography challenge. Eens kijken wat ik nog meer kan vinden!

En de gladiolen:

DSC_4615

…zijn inderdaad paars!

NB. Naast dat ik de hele tijd galdiolen typ als ik gladiolen bedoel, moet ik me steeds bedwingen om er geen ‘achterlijke’ vóór te schrijven. De eerste keer dat ik de uitspraak ‘achterlijke gladiolen‘ (bewust) hoorde, staat namelijk in mijn geheugen gegrift.

Het waren échte gladiolen. Ze waren geel en ze stonden op tafel in een authentieke trattoria ergens in Noord-Italië. Ik was daar op vakantie met vriendin Susanne en haar ouders. De uitspraak was zonder enige twijfel komisch bedoeld. Het was een uitspraak zoals we er zoveel hadden en oppikten in de pubertijd. Toch heb nooit helemaal zeker geweten of gladiolen wel OK waren… En nu staan ze in m’n tuin: van die achterlijke gladiolen.

One thought on “Cirkels en gladiolen

  1. Knap idee uitgegroeid tot een schitterende collage.
    Ja gladiolen roept inderdaad ook bij mij een ‘rare’ verwarring op.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.