Klein feestje

DSC_4874

Toen ik aan het einde van de middag thuiskwam van een scrapdag bij Regina, lag er een KinderSurprise voor me op tafel. En we hebben gebarbecued bij Zandfoort, de plek waar we vorig jaar ons trouwfeest vierden.

Voor de gelegenheid kregen we vanavond een ‘speciaal plekje’ onder de berkenbomen, met kussens voor extra zitcomfort en tot oranje torentjes gevouwen papieren servetten. Dat klinkt romantischer dan het in werkelijkheid was, maar we konden alle moeite in elk geval zeer waarderen!

One thought on “Klein feestje

  1. Hoi! Van harte gefeliciteerd met de 1ste verjaardag van jullie huwelijk. Heb er veel aan gedacht, maar helaas is het me weer niet gelukt jullie op tijd een kaartje te sturen. Blij dat jullie er zelf wel aan gedacht hebben. ;-))
    Van harte proficiat en op naar weer een mooi volgend huwelijksjaar.
    Groetjes aan Harold.
    Liefs Rieëtte

Comments are closed.