Herfst? Of toch zomer?

Het weer lijkt niet echt te weten wat het wil… Gisterochtend was het gewoon koud, maar gistermiddag weer zomers warm. En zondag had ik een sjaal omgedaan, wat achteraf geen overbodige luxe bleek.

Harold deed mee aan de 10 km. van de Gooische Run in Laren. We waren op tijd weggegaan omdat we geen idee hadden of en waar we zouden kunnen parkeren. Dat bleek eenmaal aangekomen een makkie, dus we waren ruim op tijd. Dit in tegenstelling tot vele anderen, waardoor het uitreiken van de startnummers niet wilde vlotten en de start een half uur werd uitgesteld. Daar sta je dan met je goeie gedrag, een beetje te kleumen!

Maar goed, het was voor een dubbel goed doel: ik ging Harold aanmoedigen en met zijn deelname steunde hij Orange Babies.

2009-086

00:58:42 was de eindtijd, minuten sneller dan de vorige keer!!!

Vrijdagavond was het trouwens echt slecht weer:

DSC_5210

Ik wilde wat foto’s uploaden en bewerken, maar omdat het vrij heftig onweerde, heb ik de TV en de computer op dat moment toch maar uitgezet… Om de verveling te doden, heb ik de druppels op het raam gefotografeerd:

2009-087

Ik begin mijn camera steeds beter door te krijgen, maar heftig bewegende onderwerpen (zoals een rennende Harold) vind ik nog steeds lastig. Op aanraden van Liesbeth heb ik nu de Two Peas in a Bucket serie 12 Weeks to Better Photos gedownload… Daar word ik vast wijzer van!

3 thoughts on “Herfst? Of toch zomer?

  1. Je mail linkje op je pagina werkte niet, dus daarom een reactie hier. Je lamineer album is super leuk! Ik had foto’s van ons bezoek aan Dolfinarium en met een klein beetje kleur smokkelen is het echt een heel leuk album geworden!

    Enne…complimenten voor Harold en voor je regendruppels fotografie, mooi!

    Groetjes Saskia.

  2. Knap hoor van Harold, petje af! En die regendruppelfoto’s vind ik ook super, de mistroostigheid druipt er echt van af!!

    Groetjes Heleen

Comments are closed.