And the award goes to…

Afgelopen maandag ontving ik een blogaward van Anneke:

Award1

Dat is een hele eer en het is ook leuk, omdat ik nu de gelegenheid krijg om mijn eigen commentatoren-top drie in het zonnetje te zetten:

Heleen
Liesbeth
Mika
Haggith

‘Top drie? Ik zie er toch duidelijk vier…’ Ja, dat klopt. Ik heb de commentaren niet letterlijk geteld, maar als ik dat wel zou doen dan is het heel goed mogelijk dat Heleen en Liesbeth op een gedeelde eerste plaats terecht komen! Vandaar…

Ladies: heel erg bedankt voor al jullie trouwe commentaar! Ik vind het altijd super leuk om jullie berichtjes te lezen!!!

(Nog even voor de goede orde: ik waardeer alle commentaren. Dus ook als je geen Heleen, Liesbeth, Mika of Haggith heet: bedankt!!! En: keep it coming!)

Nou heb ik een hele tijd geleden ook een award van Liesbeth gekregen…

lemonadeaward

Rules are:
* Comment on this blog.
* Cut and paste the award logo and use it in your own blog.
* Nominate 5 to 10 blogs you feel show great attitude and gratitude.
* Link to your nominees within your blog post.
* Comment on their blogs to let them know they’ve received the award.
* Link back to the person who gave you the award to show your appreciation.

Ik heb Liesbeth daar echt al wel voor bedankt hoor!!! Het is alleen dat awards altijd zoveel eisen hebben… Dus ik geef er even een eigen draai aan en zal een aantal van mijn favoriete blogs prijsgeven (that show great attitude and gratitude), in willekeurige volgorde:

Kayla Aimee (ze heeft er nog een: Shifting Sand): hilarisch en haar verhalen zijn vaak zo herkenbaar…
De geslofte vrienden: eerlijk en echt, grappige avonturen en gewoon leuk!
Revlie en haar ‘muppets’: enorm relativeringsvermogen, goed voor minimaal een grote glimlach en veel creatieve inspiratie.
Shimelle Laine: soms wel veel tekst om door te ploegen, maar dat is het bijna altijd waard.
Elise Blaha: geestig en veel inspiratie!
Elizabeth Perry: prachtige tekeningen van simpele, dagelijkse dingen.

Ga maar eens kijken, ze zijn de moeite waard!

5 thoughts on “And the award goes to…

  1. Woh…ik voel me zeer vereerd!! Dank je Marsha. Ik vind het ook heel erg leuk om jouw blogs te lezen en de mooie foto’s te bekijken, die uitnodigen tot commentaar, dus erg veel moeite kost het me niet hoor!

    Knuffel Heleen

  2. Thanks sweets… Ik lees je blog graag, je hebt een heerlijke manier van schrijven. Ik houd van het spelen met woorden dus ik kom graag weer terug als jij het goed vindt… :) Ik zie je a.s. weekend! De wijn staat klaar :)

  3. Ha Marsha, thanxs voor de award. Ben er even uit geweest maar terug van weg geweest.
    En…..heb altijd erg veel plezier in het lezen van je blog dus voorlopig blijf ik je volgen.
    Mika

Comments are closed.