Wat ik deze zomer deed..

De afgelopen maanden ben ik met regelmaat in de weer geweest met verf, stempels, glitterlijm, porseleinstiften, krimpie en nog wat andere materialen. Alles in het kader van de Knallende Karsdagen, die inmiddels weer een dag achter de rug zijn.

Van de dagen zelf heb ik nauwelijks foto’s gemaakt, maar… gelukkig wel van de werkstukken! Mijn opdracht was om te demonstreren met Kitty de Wolf Design clear stamps en onder meer de Kars porseleinstiften:

Het is nauwelijks te zien, maar op de weckpot zijn met stempels en een zilverkleurige porseleinstift sneeuwvlokken aangebracht.

Een aantal werkstukken is bij Kars achtergebleven en vanmorgen ontdekte ik dat ik van twee werkstukken geen aparte foto heb gemaakt. Naast de bovenstaande borden, ik heb nl. ook nog een kerstbord gemaakt. Ook van het groene dienblad heb ik geen close-up. Ik heb van te voren wel een foto gemaakt van hoe ik de kraamopstelling in gedachten had…

Naast het porselein heb ik 3D-vormen bewerkt, maar daarover morgen meer!

5 thoughts on “Wat ik deze zomer deed..

  1. Super dat je foto’s hebt gemaakt van je creaties ! zokunnen wij ook nog even meegenieten..
    Ik vind de cupcake erg leuk gedaan. En de verjaardagsbordjes.
    Is het erg druk geweest ??

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.