Wat ik deze zomer deed..

De afgelopen maanden ben ik met regelmaat in de weer geweest met verf, stempels, glitterlijm, porseleinstiften, krimpie en nog wat andere materialen. Alles in het kader van de Knallende Karsdagen, die inmiddels weer een dag achter de rug zijn.

Van de dagen zelf heb ik nauwelijks foto’s gemaakt, maar… gelukkig wel van de werkstukken! Mijn opdracht was om te demonstreren met Kitty de Wolf Design clear stamps en onder meer de Kars porseleinstiften:

Het is nauwelijks te zien, maar op de weckpot zijn met stempels en een zilverkleurige porseleinstift sneeuwvlokken aangebracht.

Een aantal werkstukken is bij Kars achtergebleven en vanmorgen ontdekte ik dat ik van twee werkstukken geen aparte foto heb gemaakt. Naast de bovenstaande borden, ik heb nl. ook nog een kerstbord gemaakt. Ook van het groene dienblad heb ik geen close-up. Ik heb van te voren wel een foto gemaakt van hoe ik de kraamopstelling in gedachten had…

Naast het porselein heb ik 3D-vormen bewerkt, maar daarover morgen meer!

5 thoughts on “Wat ik deze zomer deed..

  1. Wat goed dat je tijdens het maken foto’s hebt gemaakt… ik heb zelf echt helemaal niks. Wel een leermomentje voor de volgende keer dus!

  2. Wat super leuk zeg, vooral die verjaardagsbordjes! Het is vast een succes geweest die dagen.

  3. Super dat je foto’s hebt gemaakt van je creaties ! zokunnen wij ook nog even meegenieten..
    Ik vind de cupcake erg leuk gedaan. En de verjaardagsbordjes.
    Is het erg druk geweest ??

Comments are closed.