Kitty en Krimpie

DSC_5684DSC_5682DSC_5689

Ik vind ‘kralen’ van Krimpie Dinky erg leuk… Ik heb ze voor het eerst gezien bij Donja. Zij hangt dit soort Krimpie-figuurtjes aan haar kettingen en armbanden. Daar moest ik dus wat mee voor de Knallende Karsdagen!

Donja maakt haar kralen overigens van Fimo-klei. Ik ben achteraf wel blij dat ik me daar niet aan heb gewaagd. Tijdens de KKD zat Jolanda van Noordenburg achter mij met een kraam vol geweldige Fimo-figuurtjes…

DSC_5667

Niet op de foto, maar wel in de kraam: hele mooie kralen… Jolanda heeft kort laten zien hoe je dat doet, dus dat wordt een project voor de toekomst!

7 thoughts on “Kitty en Krimpie

 1. Hei Marcha,

  leuke dingen heb je weer gemaakt voor de KKD.
  Die Kitty de Wolf stempeltjes zijn die ontworden door Kitty die vroeger bij Kars werkte. Tis dat ik die naam nu lees, dat ik denk komt me bekend voor. ‘k heb eigenlijk de link niet gelegd toen je het zei afgelopen zondag.

  Groetjes
  Chantal

 2. Hee hee, wat ben jij goed bezig geweest! Ontzettend crea allemaal, al die werkstukken in de afgelopen posts!!! Je kan nu vast geen Kitty de Wolf stempeltje meer zien, of wel?

 3. oooohh fimo was mijn oude liefde (heeeel lang geleden) maar als ik het zo zie… .kan ik zo weer beginnen. ha. je krimp dingetjes zijn helemaal gaaf!

 4. Hoi Marsha,

  Wat gaaf al die krimpie figuurtjes. En ja Fimo. Dat heb ik zelf ook best een tijdje gedaan !
  Echt leuk dat je zoveel foto’s hebt gemaakt van je resultaten.

 5. Ook ik (je…ikke!) heb in een vroeg verleden met fimo gewerkt, erg leuk om te doen! Ik heb zelfs nog 1 beertje op m’n “emotionele waarde” plankje staan.
  Wat heb je weer ontzettend veel leuke en creatieve dingen gemaakt, het ziet er echt geweldig uit!!! Ik zou er tóch maar ‘s over nadenken om een eigen zaakje te beginnen, met workshops enzo!
  Dikke knuffel van mij

Comments are closed.