Bezigheden

Alweer een nieuwe week! De tijd vliegt, het echt is echt niet te geloven zo snel! Voor je het weet is het november… tijd voor een nieuwe Pien’s Album Track! Inmiddels hebben we twee voorbereidingsdagen achter de rug en we gaan als een speer: het belooft opnieuw een prachtig album te worden!

Naast de voorbereidingen voor PAT, ben ik naar een erg leuk verjaardagsfeest geweest in Kampen,

DSC_5709

heb ik een gezellige, creatieve dag doorgebracht met PJ (incl. een bezoek aan de nieuwe Starbucks op Utrecht Centraal!), ben ik bezig met het ontwerpen van een nieuwe vormgeving voor Kidsvintage:

DSC_5924

en heb ik een leuke, gezellige dag doorgebracht in Enschede.

Afgelopen zaterdag ben ik begonnen aan een cursus bij Scholen in de Kunst. Het is een cursus waarin allerlei kunstvormen en -materialen aan bod komen, van tekenen en schilderen tot beeldhouwen. Zo komt het dat ik zaterdagmiddag voor het eerst sinds de middelbare school stond te boetseren… met ‘echte’ klei! Het resultaat was geen (Fimo-)poppetje, maar een vorm, een sculptuur. Ik vind het resultaat niet mooi, maar het is nog niet af en eigenlijk hoeft het ook niet mooi te zijn. Het proces was leerzaam en daar gaat het tenslotte om.

Ik vind het grappig om te merken wat één zo’n cursusdag bij mij teweeg brengt. Ik herinner me ineens voorwerpen die ik tijdens lessen handvaardigheid heb geboetseerd. Ik herinner me dat het resultaat inderdaad niet altijd was wat ik had gehoopt, maar ik herinner me ook dat ik klei op zich wel een interessant en prettig materiaal vond (en vind) om mee te werken. Gelukkig maar, want ik heb huiswerk:

DSC_5929

Ergens tussendoor heb ik twee lay-outs afgemaakt die al een tijdje lagen:

DSC_5905DSC_5908

Tot zover!

2 thoughts on “Bezigheden

  1. Een bezig bijtje !Ziet er geweldig uit allemaal!
    Succes met je cursus en de voorbereiding voor PAT!

    Groetjes, Natasja.

Comments are closed.