Uit de oude doos

0001

Mijn oma met een van mijn ooms in 1939/40. Deze foto zat tussen stapels foto’s die mijn moeder van een tante te leen heeft gekregen (om te scannen). Er zitten trouwfoto’s bij, foto’s van mijn opa in militaire dienst en op de biljartclub, maar ook ‘recentere’ foto’s. Het zijn vrijwel allemaal foto’s die ik nog nooit heb gezien.

Zoals deze hierboven. Mijn oma met donker haar (ik heb haar alleen met spierwit haar gekend) en met een schort aan. In haar woonkamer? In elk geval tussen de planten! Geen ‘staatsieportret’, maar een kijkje in het dagelijkse leven. Ik vind ‘m super!

One thought on “Uit de oude doos

  1. Wat een prachtfoto!! Ik ben ook gek op die antieke plaatjes én op oude lijstjes van rommelmarkten of kringloopwinkels!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.