Etagère

Vanmorgen ging ik op kraamvisite bij oud-collega Esther, die eind juli is bevallen van een zoon. Meestal krijg je dan beschuit met muisjes en dat was ook zo, maar daarnaast kreeg ik zomaar deze leuke etagère van vintagekopjes!

DSC_5939

Gelukkig heeft-ie de fietstocht naar huis overleefd, want ik weet er al een mooi plekje voor!

Ik had zelf natuurlijk ook iets meegenomen. Twee houten autootjes, waar Kobus pas over een tijdje mee kan spelen, maar die nu al heel leuk zijn om naar te kijken:

Toen ik de etagère op de foto zette, heb ik meteen een foto gemaakt van dit mooie album:

LP-album-door-Brigitte

Dit was één van de huwelijkscadeaus die Harold en ik vorig jaar hebben gekregen van het Piens Atelier Design Team. Brigitte heeft ‘m gemaakt en het album gaat over Harolds aanzoek, waar nagenoeg het hele PADT bij was.

Lijkt het je wat om ook zo’n album te maken, dan is dit je kans: het LP album staat 31 oktober op het workshopprogramma van Piens Atelier!

4 thoughts on “Etagère

 1. Ik herinner me je aanzoek als de dag van gister. Wij waren met z’n allen super zenuwachtig tot HET moment daar was. Heerlijk was dat !! Ik vraag me nog steeds af hoe jij je voelde op dat moment met zoveel camera’s om je heen..
  Iets wat ik voor geen goud had willen missen.

  -XXX-

 2. Ah, gelukkig: fijn dat het de fietstocht heeft overleefd! Ik zie wel dat er een aantal chocolaatjes ontbreken… ;-)
  Gezellig dat je er was en de coole autootjes staan te pronken op de kast; wat zijn ze leuk!

 3. Ziet er erg leuk uit die etagère zeg..leuk gedaan Esther! Tuurlijk zijn er c hocolaatjes weg, die zijn toch niet om naar te kijken ;o)
  De autootjes zijn geweldig Marsha, daar zal Kobus vast plezier aan beleven. Ja, dat aanzoek…ik heb nog stiekem een vrije dag voor je geregeld bij Nanine!

 4. Ook ik herinner het aanzoek nog, wat stoer van Harold om dat te doen tegenover zoveel voor hem onbekende meiden. Petje af en dan met zo’n album…..

  Ik heb je album met veel liefde en plezier gemaakt en het doet me goed om te zien dat jullie er zo van genieten.

  Weet niet hoelang je die nieuwe banner bovenaan je blog al hebt staan, maar ik vind hem super!!!!

  Groetjes Brigitte

Comments are closed.