A Sister’s Hope 60K Walk

Vanmorgen startte A Sister’s Hope 60K Walk in Amersfoort. De deelnemers aan deze sponsorwandeltocht lopen in twee dagen van Amersfoort naar Amsterdam. De opbrengsten zijn bestemd voor borstkankeronderzoek.

091010-Start-A-Sister's-Walk

Scrapster Monique Helfrich loopt ook mee en hoewel ik er een hard hoofd in had bij het zien van al die deelnemers, heb ik haar uiteindelijk toch gespot, in haar hardroze outfit:

091010-Start-A-Sister's-Walk1

Ik vond het wat, om al die wandelaars op weg te zien gaan voor dit goede doel. Ieder met zijn eigen reden. Velen van hen omdat ze zelf met borstkanker te maken hebben gehad en allemaal omdat ze A Sister’s Hope willen steunen om ‘de wereld van mensen met borstkanker te veranderen’. Het wandelen zal ze niet meevallen, want het weer zat vandaag niet echt mee. Hopelijk is het morgen droger!

2 thoughts on “A Sister’s Hope 60K Walk

  1. Ik vond het zo leuk dat ik je bij de start zag staan! Ik dacht dat je er misschien was omdat familie meedeed ofzo dus nu vind ik het nóg veel leuker dat je er voor mij stond :)
    Het weer viel ons alles mee hoor, het hele weekend twee keer een flinke buit gehad en voor de rest hadden we genoeg aan af en toe 5 minuten paraplu. Morgenochted zal ik mijn blog updaten inclusief foto’s!
    Loop je volgend jaar ook? Het is echt goed te doen hoor en de route van Amersfoort- A’dam is waanzinnig mooi!
    groetjes,
    monique

Comments are closed.