Tekenen: stilleven

Resultaten van mijn cursus afgelopen zaterdag bij Scholen in de kunst:

DSC_6012-1DSC_6014-1DSC_6018-1

En een vrij werk, met als opdracht ‘ritme en herhaling’ geïnspireerd op een kunstkaart van de docente:

DSC_6021-1

Op de terugweg regende het… Harold is me uiteindelijk tegemoet gekomen met de auto, want ik zag m’n tekeningen al helemaal verregenen. Volgende keer toch maar een grote plastic zak meenemen voor de zekerheid!

6 thoughts on “Tekenen: stilleven

  1. Ooooh deze tekeningen doen me denken aan de tijd dat ik op de Grafische MTS zat… toen tekende ik ook zo vaak en zo graag. Ik voel het weer een beetje kriebelen van binnen… Ze zijn mooi geworden! Misschien ben je t.z.t. toe aan een echte map om je werkstukken in te bewaren!

  2. Weet je nog die zwarte paspop bij Pieper (of heette hij niet zo, die leuke van tekenen)? Daar doet me dit aan denken, dat was ook met houtskool en een van de weinige tekeningen waar ik toen trots op was…..

  3. Wat mooi zijn ze geworden joh!! Ik zie je al als een groots succesvol kunstenares, met een diversiteit aan kunstwerken, hebbedingetjes en leuke cadeautjes, met een eigen galerie annex winkeltje, waar je al dit moois kunt bewonderen en kopen! Artikelen in diverse tijdschriften…………….hm, ja, ik zie het echt voor me en kan nog wel even verder je toekomst uitdenken ;o)

  4. WoW !! Wat een mooie tekeningen. Het lijkt mij erg leuk om te doen….
    Wat heb je nog meer voor ons in petto ? Mijn opa was schilder, en had ook diverse mooie tekeningen en schilderijen..Het roept herinneringenvoor mij op van hem die voor mij een groot voorbeeld was allerlei kunstwerken..Thanks !!

  5. Pingback: Voorbij « Marsha.

Comments are closed.