Drie bomen

DSC_6160

Die met die drie boompjes was inderdaad van mij… De foto is een beetje vaag omdat het in huis steeds te donker is om goed te kunnen fotograferen. Maar dat is eigenlijk ook niet zo erg, want hij is nog niet af. Mijn insteek was om een achtergrond te maken die is opgebouwd uit verschillende kleuren, net zoals in de ets van Hollie Witteveen die diende als inspiratie:

DSC_6087

Toen ik tijdens de cursus bezig was met het soft pastel, vond ik het knap lastig materiaal om mee te werken. Dat terwijl ik er op de middelbare school heel veel mee heb gewerkt. Ik vond het nu een beetje onvoorspelbaar en veel te grof voor bijvoorbeeld de bollen en de bomen. Misschien ligt het aan de goedkope krijtjes ik nu heb… of misschien moet ik er gewoon weer aan wennen!

3 thoughts on “Drie bomen

 1. Dan hadden velen het juist geraden!
  Jou kennende wordt het vast wel mooi als het af is, want je maakt er ALTIJD wel iets moois van, terwijl je in het begin ontevreden bent over het resultaat.

 2. Proficiat met je verjaardag vandaag MARSHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Je wordt een echte schilderes en zoals ik je website bekijk hou je weinig tijd over.

  Samen met Harold een fijne avond en ik hoor het allemaal wel weer hoe het verder met het zoeken naar een nieuwe job gaat.
  Hartelijke groet van Wim en Hetty en een miauw van Pieter

 3. Pingback: Voorbij « Marsha.

Comments are closed.