Intermezzo

Even iets anders tussendoor… Vrijdag was Piens Album Track! Wat was het gezellig en wat liep alles gesmeerd! Het was de eerste keer dat PAT in De Bergplaats in Nederhorst den Berg werd gehouden en dat is heel goed bevallen. Het was ook de eerste keer dat ik geen camera bij me had… Ik kan zelfs geen enkele afbeelding van mijn album laten zien, want er was gisteren nog een PAT-dag en als het goed is, heeft Regina’s dochter Amber daar mijn album geshowd. Regina’s album staat trouwens al wel online!

Deze PAT was mijn laatste Pien-evenement als lid van het designteam… Ik heb besloten om te stoppen en de weg vrij te maken voor andere dingen. Er is nog zoveel wat ik wil ontwikkelen en doen! Misschien zit ik nog in de ontkenningsfase, maar op dit moment voelt het niet als een afscheid. Ik vermoed dat ik het nog wel ga missen hoor: de groepsmailtjes, het brainstormen, de (voorbereidings)bijeenkomsten, de evenementen… Maar tweeënhalf jaar is een hele tijd en nu is het tijd voor wat anders. Ik ben trouwens erg benieuwd wie straks het team gaat versterken: Oproep designteam!

Gisteravond moest Harold draaien en heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om Dina Wakley‘s Graffiti of my life-album af te maken:

Ik vind niet alles even mooi geworden, maar het was een interessant en heel leuk boek om te maken. Alle onderdelen zijn stap voor stap, los van elkaar gemaakt. Dina’s opdracht was om bij elk onderdeel vooral niet te veel na te denken over het geheel. Bij sommige onderdelen dacht ik echt ‘Dit komt nooit meer goed’, maar dan kwam de volgende stap en bleek het resultaat ineens heel erg mee te vallen of zelfs wel mooi te zijn!

Ik had ook nog nooit een boek gebonden met de Koptische bindtechniek. En ik heb zelden zo’n ontzettende ruzie gehad met mijn zwarte pennen/stiften… De enige die het op alle verschillende ondergronden deed was een zwarte Uniball Signo, maar er zat in mijn exemplaar helaas geen inkt genoeg om alle quotes te kunnen neerpennen. De quotes komen trouwens uit ‘The Artist’s Way‘ van Julia Cameron.

2 thoughts on “Intermezzo

  1. Wat ziet dat er ontzettend leuk uit….en wat een beslissing!!! Jij zal het zeker gaan missen, maar zij jou niet minder!!

  2. toch gestopt?! wat een gaaf album heb je gemaakt! Ik moet nodig weer aan de scrap! pffffffffffff. Hopelijk binnenkort.

    wat een onwijs geweldige vakantie heb je gehad in NY!!! Daar wil ik ook nog zo graag een keertje heen.
    Ben benieuwd naar layouts die je daarover maakt!

    groetjes,
    Haggith

Comments are closed.