Zeebewoner

Nee, dit is helaas geen Sinterklaassurprise… Dit was een cursusopdracht afgelopen zaterdag: maak een zeebewoner van dozenkarton met behulp van houtlijm, nietjes, duct tape en zwarte/witte verf.

Samen met een medecursiste heb ik dit monster afgeleverd. Eigenlijk hadden we een ander idee, maar de juf was van mening dat dat te weinig volume op zou leveren. Ik denk zelf dat ons eigen idee een mooiere vis had opgeleverd, maar ja, dat is achteraf altijd gemakkelijk praten. Ik heb me tijdens het maken in elk geval steeds voorgehouden dat het om het proces ging en niet om het resultaat… Maar gedurende het proces zat ik wel steeds te denken ‘Waarom doen we dit???’

Het is in elk geval een druk weekje geweest, met een onverwacht bezoek van mijn broer (met megacadeau!), een knutseluitstapje naar PJ (nog meer cadeautjes!), een bezoek aan de kapper (rode plukken!) en de stad, één van Harolds vrienden te eten (Surinaamse nasi), donderdag knippen en plakken in Voorhout bij Liesbeth, een bezoek van nicht Janine (met lunch bij De Pastinaeck), zaterdag cursusdag, een dubbel verjaardagsfeest in het Fashion Hotel in Amsterdam (accu van camera leeg :-(… ), overnachten bij mijn broer op de bank, terug met de trein vanaf Station Schiphol (Starbucks!) en daarna lazy Sunday afternoon op de bank @ home!

Voor deze week staat er beduidend minder op het programma, dus wie weet lukt het me nu eindelijk om mijn NY-serie af te ronden…

4 thoughts on “Zeebewoner

 1. Jeetje., ik dacht dat ik het druk had, maar jij spant de kroon. Wel leuke en gezellige drukte !
  Jaimy zag net je foto, en dacht inderdaad aan een hele mooie surprise, hi, hi ! Ik weet nu wel bij wie ik moet zijn als we een zeemonster nodig hebben..En als die andere dan nog mooierzou worden. Marsha.., ik vind hem echt geweldig !
  Laat je weten wat je lerares ervan vind?

 2. Eigenlijk ben ik heel benieuwd hoe jullie andere idee zou zijn geworden, want ik vind deze al heel bijzonder monsterlijk leuk!
  En wat een drukke, maar wél erg leuke week heb je gehad zeg!
  Wat heb je van je broer gekregen? Ennuh…hoe ziet je nieuwe coiffure er uit, met rode plukken..vast erg leuk!! (Ik mis je wel heel erg..ik mis ons)

 3. Pingback: Voorbij « Marsha.

Comments are closed.