Sinterklaasavond

Sinterklaasavond bij mijn moeder in Enschede. Natuurlijk had ik een bescheiden cadeautje en een chocoladeletter voor mijn moeder meegebracht en uiteraard had mijn moeder stiekem ook cadeautjes voor ons gekocht. Want ook al zeggen we dat we niet aan Sinterklaas doen, een heerlijk avondje zonder cadeautjes is volgens mij nog nooit voorgekomen…

2 thoughts on “Sinterklaasavond

  1. Ja, ik dacht al toen ik de foto’s zag: hee, hebben jullie een andere bank? Maar nee, ‘t feest was in Enschede! ‘t Blijft toch leuk, dat heerlijk avondje vieren (al doen wij het ‘s ochtends! We krijgen Stach anders niet meer naar bed!), vind je niet?
    Vielen de lijstjes in de smaak?

  2. Ook wij hebben gisteravond pakjesavond gevierd, inclusief een gedicht van 3 kantjes van mijn hand en tevens een voorproefje op Jeroens verjaardag volgende week (maar dan moet hij werken in Brugge). Ik blijf het een heerlijk avondje vinden, met chocomel, gevulde speculaas, chocladeletters, marsepein en pepernoten (oefffffff….wat slecht allemaal…maar zóóó lekker!). Helaas ben ik de enige die het hier in huis zo leuk vindt, maar als ze eenmaal de pakjes zien, dán vinden ze het toch ook wel leuk worden!!

Comments are closed.