Andere lens

Zo zag onze ‘tuin’ er gisterochtend uit. Sindsdien is er vaker heen en weer gelopen en op dit moment ziet het er niet zo smetteloos meer uit… Ik hoor net op de radio dat meteorologen zeggen dat het voorlopig wit blijft en dat er nog nieuwe sneeuw bij komt voor de kerst. Ik krijg dus nog gelegenheid voor meer sneeuwfoto’s!

Ik ben blij dat ik überhaupt nog foto’s kan maken. Althans, het lijkt erop dat mijn camera nog naar behoren werkt. Ik heb ‘m woensdagavond namelijk laten vallen… Niet in de sneeuw hoor! Gewoon in huis, heel dom: met de draagband achter een ladeknop blijven haken. Hij is op de lens terechtgekomen… De lens is kapot. Ik weet niet of er nog iets aan te repareren valt, maar het was de 18-55 mm kitlens en dat is gelukkig geen prijzig geval. Het is alleen balen dat ik nu met een heel ander objectief moet fotograferen dan ik gewend ben. En dat ik op zoek moet naar een vervangende lens!

3 thoughts on “Andere lens

  1. Tjeee….. da’s balen zeg! Ik hoop voor je dat je camera nog helemaal in orde is (kun je hem na laten kijken?). En dan die lens, tja het is misschien “maar” een kitlens maar ‘t is toch zonde. Misschien wel een mooie gelegenheid om naar een kwalitatief beter objectief te kijken?

    Like

  2. Jeetje wat een pech ! Zou helemaal gek worden as dat ons zou overkomen…
    Ik hoop ook dat hij te repareren is….mooie foto’s, Marsha !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.