Scrapweekend

Na mijn wekelijkse cursusdag toog ik gistermiddag naar Alphen voor Piens Scrapweekend. Net voor het avondeten kwam ik bij de heftig scrappende dames binnenvallen.

Het weekend was op vrijdagavond al van start gegaan en veel deelnemers waren de laatste hand aan het leggen aan het tweede project. Hoewel ik wel alle materialen heb gekregen, heb ik die avond meer gepraat dan gescrapt… Vandaag heb ik de schade ook niet meer in kunnen halen, maar ik ben vanmiddag toch met een leuk canvas naar huis gegaan (foto volgt).

Veel gescrapt of niet, het was erg gezellig en leuk om alle bekende gezichten weer te zien!

2 thoughts on “Scrapweekend

  1. o wat moet dat leuk zijn om weer allemaal bekende gezichten te zien daar… mis dat wel hoor…

  2. Ha, een canvas… ben benieuwd!
    En hoe is het met de voorbereidingen voor Kars? Lukt het een beetje… ik begrijp uit zijn laatste post dat Tim er ook zal zijn, en één van de dames van Tattered Angels… wordt vast heel fijn!!!

Comments are closed.