Knallende Karsdagen

Stilte voor de storm… Revlie en ik op maandagochtend. We zetten alle gereedschappen klaar voor mijn doorlopende workshop met de ProvoCraft Cuttlebug op de Knallende Karsdagen. Het is dat Liesbeth deze foto’s heeft gemaakt, want zelf had ik daar nauwelijks tijd voor… Ik was heel blij dat beide dames zo dicht bij me in de buurt stonden, want ik had hun assistentie af en toe hard nodig! Wat was het druk! Gezellig druk, dat gelukkig wel!

Nederlands, Duits, Engels en hier en daar een woord Frans met veel handgebaren: ik heb me flink vermaakt met alle verschillende deelnemers en in alle talen door elkaar. Iedereen was ook even enthousiast over het projectje:

De werkbeschrijving met template vind je hier!

7 thoughts on “Knallende Karsdagen

 1. Inderdaad was het heel druk voor je Marsha! Maar ik ben blij dat ik af en toe een handje kon toesteken… Je project was geweldig en alle mensen waren er enthousiast over – wat wil je nog meer?!
  Ben je inmiddels weer een beetje bijgekomen?

 2. Wat ziet dat er leuk uit! Vermoeiend ja dat geloof ik direct, maar heerlijk dat er zoveel belangstelling voor was, dat moet je toch ook wel goed doen!

 3. heee roomy :D. je had het idd debiel druk. en je tasje is echt megagaaf! ik ga ‘m voor Sanne maken, die zal wel helemaal weer door het dolle heen zijn :D

 4. Hoi

  zit ik ff op je site te kijken. sta ik er gewoon zelf op. ( met dat rode shirt)
  erg grappig :) je tasje is erg leuk! ik ga hem zeker nog eens maken!

  groetjes martine

 5. Hij is zeker leuk geworden. Zag net bij een winkel dat hij als workshop op de site staat alsof ze hem zelf bedacht hebben. Konden ze toch even bijzetten dat ie van jou komt is wel zo netjes he.

Comments are closed.