Zelf gesoldeerd

Zie je die letters? Die heb ik op de middelbare school in elkaar geknutseld… En al die tijd zorgvuldig bewaard in een doosje met allemaal andere schatten. Toen ik deze lay-out ging maken, heb ik ze opgeduikeld, maar helaas hebben ze de tand des tijds niet helemaal doorstaan. De gesoldeerde verbindingen zijn losgeraakt en er zit hier en daar roest op. Ik zit nog te dubben wat ik ermee zal doen. Ik heb ze natuurlijk niet (meer dan) twintig jaar bewaard om ze nu zomaar weg te gooien. Ik wilde ze scannen en kijken of ik ze op een transparant kan printen, maar helaas weigert mijn scanner op het moment alle medewerking… Heeft iemand nog een ander idee? Kan ik ze misschien ergens mee behandelen?

6 thoughts on “Zelf gesoldeerd

 1. Hoi Marsha,

  Als je het echt wilt houden dan zou je het moeten galvaniseren. Maar dat moet je echt een bedrijf laten doen…
  Dan maken ze het eerst roestvrij, ik weet niet wat de kosten zijn.
  Anders zelf schuren en een spuitbusje blanke lak er tegenaan..

  Succes…, het ziet er wel super uit !!

  Groetjes, Natasja.

 2. Ha Marsha, ik weet niet hoe dik die letters zijn, maar in het geval dat het heel dun draad is zou je ze misschien kunnen lamineren? Dan blijven ze zeker nog jaren goed!
  Oh, en bedankt voor je lieve kaartje! Kwam vandaag met de post toen ik inderdaad van het zonnetje zat te genieten! Heel toepasselijk dus!
  Gauw weer iets afspreken?

 3. Even advies gevraagd aan de directeur hier…inderdaad schuren en lakken! ‘t Zou zonde zijn om het weg te doen, als je het al zo lang hebt bewaard!

 4. Of…zit ik me net te bedenken..gewoon zo laten, tenslotte is het oud en dat mag toch best gezien worden??

Comments are closed.