Art Specially Event

Vorig jaar was het niet gelukt om het Art Specially Event te bezoeken, maar dit jaar kreeg ik gelukkig een herkansing! Omdat Harold tegelijkertijd naar de Mega Platen en Cd-beurs ging, konden we samen reizen en even iets eten en drinken bij die ene bekende Amerikaanse koffieketen op Utrecht CS:

Het Event was leuk, maar ook wel een beetje overweldigend. Ik heb een aantal rondjes over de beurs gelopen en toch weet ik dat ik heel veel heb gemist. Ik wist op momenten gewoon niet waar ik moest kijken!

Bij de workshops was het steeds flink druk. Ik heb er eentje meegedaan, met geweldige krijtverf van Annie Sloan en heb bij een aantal andere over de schouders meegekeken zodat ik de technieken thuis kan uitproberen.

Uiteraard heb ik me ook laten verleiden tot een aantal aankopen. Ze doen me wel een beetje pijn in de portemonnee… dus hiermee moet ik het voorlopig even doen!

3 thoughts on “Art Specially Event

  1. Hè, ZOOOO jammer dat het me niet lukte om met je mee te gaan! Maar ja… dank voor de update in ieder geval! Volgens mij heb je fijn geshopt! Ben heel benieuwd naar de technieken die je hebt gezien/gedaan! Ik hou me weer aanbevolen hoor, wink!

  2. Oh, dit lijkt mij ook wel eens leuk om te gaan kijken alleen valt het steeds in het verkeerde weekend.

    Wist je trouwens dat de uitwerkingen van de technieken op de site van Art Specially staan, kun je thuis nog oefenen.

Comments are closed.